Green-Heart-Yin-Yoga-1018x460

EKSTRA workshop lørdag d. 18/6 med underviser Brit Mølgaard. 3 timers Yoga workshop med Yang yoga, Yin yoga, meditation og Yoga Nidra. Green-Heart-Yin-Yoga-1018x460

“Moving into Stilness” består af 3 dele fra dynamiske yogaøvelser over dybe Yinstræk, til siddende meditation og liggende Yoga Nidra (yogasøvn). Opnå fred og stilhed i både krop og sind.

YANG YOGA. Meditation i bevægelse. Vi starter med dynamisk Hatha yoga. Lad vejrtrækning og bevægelse flyde sammen til et energisk og samtidigt meditativt flow.

YIN YOGA. At være med det der er. Dybe, stillesiddende yin yoga stræk, som bearbejder bindevævet, men også giver dig en mulighed for at nå dybere lag i din bevidsthed.

MEDITATION & YOGA NIDRA. Workshoppen afsluttes med siddende meditation og en lang guidet afspænding også kaldet yoga søvn, hvor du er helt afslappet men stadig vågen og opmærksom.

Alle kan deltage, men kendskab til yoga er en fordel. Hvis du har skader/skavanker/sygdomme bedes kontakte Brit før du tilmelder dig.

Medbring gerne hovedpude til afspændingen.

Læs også Praktisk info >

Tilmelding til Yogaworkshop

 

Betingelser

Tilmelding og betaling foregår via PayPal. (BEMÆRK: du behøver ikke være oprettet på PayPal for at betale. Klik i stedet på “Har du ikke en PayPal-konto?” og betal med betalingskort uden oprette profil.)

Tilmelding til workshoppen er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til Green Heart. Aflyses workshoppen får du naturligvis pengene retur.

Se desuden Green Heart Yogas generelle vilkår.

Kontakt:

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Green Heart >