2 1/2 timers Yin Yoga Workshop lørdag d. 2/4-2015 kl. 11:30-14.Foraar-Yoga Forårsklargøring af krop og sind med Yin Yoga, åndedrætsøvelser og meditation.

Skab plads og rum til at nye drømme og visioner kan spirer frem. Vi har særlig fokus på lever og galdeblære, som er centrale organer i kroppens naturlige udrensningsproces, og på at skabe plads i krop og sind med åndedræts- og meditationsøvelser.

Indledningsvist vil du også få lidt inspiration til kost og livsstil, som passer til årstiden.

Yin Yoga er afstressende, meditativ yoga med liggende og siddende stillinger som holdes 3-5 minutter eller længere. I Yin Yoga har vi fokus på led og bindevæv hvor toxiner og affaldsstoffer kan ophobe sig og forårsage ubalancer.

Alle kan deltage, men det er en fordel hvis du har prøvet yin eller restorativ yoga før. Kontakt Brit før du tilmelder dig hvis du har særlige skader/skavanker.

Tilmelding

Tilmeld

Betingelser

Tilmelding til workshoppen er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til Green Heart. Aflyses workshoppen får du naturligvis pengene retur.

Se desuden Green Heart Yogas generelle vilkår.

Kontakt:

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Green Heart >