Yogalærer Brit Mølgaard

Green Hearts indehaver, Brit Mølgaard, har udforsket yoga og meditation siden 2001. Brit Mølgaard er uddannet i klassisk Hatha Yoga, Elemental Yoga Terapi, gravid- og efterfødselsyoga, og er desuden Reiki Healing Master.

Siden 2009 har hun tilbragt længere perioder i Indien for at fordybe sig i Yogaens univers. Hun har undervist og afholdt yogaretreats i både ind- og udland, og valgte i 2013 at åbne sit eget yogacenter, Green Heart Yoga, i Roskilde.

Biografi

Brit er født i 1976 og opvokset på Sydsjælland med højt til himlen og tæt på vand og skov. Da hun som 18-årig flyttede hjemmefra gik turen til England for at lære sprog før hun gik i gang med marketingstudierne i Odense.

Før Green Heart var Brit et ægte karrieremenneske, som arbejdede på højtryk med marketing og produktudvikling i 10 år i bl.a. telebranchen. Men på en Yogaferie til Indien, ændrede alting sig, og i 2009 pakkede hun jakkesættet ned, solgte sin Audi, lejligheden på Frederiksberg og alt sit jordiske gods for at rejse ud i verden og finde sig selv.

Hun fulgte sit hjerte og uddannede sig undervejs til yogalærer, healer, massør og kostvejleder. Efter 1 år i Østen vendte Brit i 2010 hjem til Danmark og startede firmaet Green Heart.

I dag er hun yogalærer, retreatleder, business coach og webdesigner,  og noget så udansk som nærmest lykkelig.

Læs hvad der fik hende til at vende livet på hovedet i “Yogaferien, der ændrede mit liv“.

Uddannelser & arbejdsliv

Brit har dyrket yoga og meditation siden år 2000. I år 2009 tog hun sin første yogalæreruddannelse hos en Indisk mester, Yogi Vishva-ji, på dennes Ashram i Rishikesh, Indien. Skolen hedder World Conscious Yoga Family, og kan varmt anbefales til dig som søger en indføring i traditionel Hatha Yoga og de vediske traditioner.

Hun supplerer løbende kurser og uddannelser indenfor yoga, meditation, kropsterapi og healing. På sine længerevarende ophold i Indien og Thailand har hun studeret bl.a. Elemental Yoga Therapy, Thai Yoga Massage, Buddhistisk Meditation og Vipassana, Tai Chi, m.m. Hjemme i Danmark har hun suppleret med kurser indenfor kostvejledning, coaching m.m., samt yderligere uddannelse i gravid- og efterfødselsyoga.

Udover yogaen har den største gave været at blive indviet i Reiki Healing. Siden 2009 har Brit løbende været i Indien for at lære denne healingkunst af Grandmaster Rittu, og blev under sit seneste ophold i Indien i 2012-13 indviet som Reiki Master.

I Goa, Indien, er Brit tilknyttet Ashiyana Yoga Retreat Center. I vinteren 2009-10 var hun med til at drive stedet, og var involveret i at udvikle og afholde stedets første yogalæreruddannelse. Brit var senest tilbage i vinteren 2012-13 for at arbejde som yogalærer og yogaterapeut, samt lede yoga- og detox retreats.

Oprindeligt er Brit uddannet markedsøkonom og har en HD i afsætning, og bag sig har hun en 10 årig international karriere indenfor marketing og produktudvikling bl.a. hos firmaer som Groupe SEB (Tefal), Telenor og GN Store Nord (Jabra).